SÄKER SSL KRYPTERING
2021-05-15

Mest populära produkterna uttaget från 2021-05-15

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Marmot Micron 40 med 3 poäng, Lowrance HOOK2 4X All Season bärbart ekolod med 3 poäng, Svartzonker Black Series The Horizon spinnspö med 2 poäng, Rapala Networks Telescopic Folding Net med 2 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Marmot Micron 40

Gå till produkt

När temperaturerna börjar sjunka så är det skönt att kunna glida in i ett varmt lager av dun vare sig du är ute och vandrar eller är ute på en campingtur. Marmot Micron 40 är fylld med högkvalitati...

2. Lowrance HOOK2 4X All Season bärbart ekolod

Gå till produkt

Lowrance HOOK² 4x Bullet All Season är världens mest lättanvända ekolod. Det har enkla menyer och automatiskt inställande ekolod och de viktigaste inställningarna är lätta att använda. HOOK2 4x All Season utnyttjar Lowrance®-teknik och har ett bredbandsekolod med vid vinkel. Koppla bara fast och börja fiska. Så enkelt är det.

Mångsidigt paket som innehåller bl.a. Batteri, laddare, väska och två olika ekogivare: Båtgivare och isgivare.

Tack vare ekolodets automatiska inställning kan du koncentrera dig på fiskandet, eftersom ekolodet ställs in aktivt enligt fiskeomständigheterna. Du kan bara njuta av att fiska och låta HOOK² sköta resten. SolarMAX™-skärmen har klar och lättläst bild i alla omständigheter, även i direkt solljus.

Med hjälp av det vidvinkliga HOOK² Bullet-bredbandsekolodet kan fiskare se ett bredare lodningsområde, eftersom lodets räckvidd är upp till dubbelt så bred som de flesta andra ekolods.

• Klar 4 tums SolarMAX™-skärm
• Automatiska ekolodsinställningar
• Det är lätt söka fiskar, eftersom ekokonen är dubbelt så bred som i traditionella ekolod
• Lättanvända menyer
• Optimerade knappar och de viktigaste funktionerna använder du med en beröring
• Vidvinkligt bredbandsekolod som utnyttjar Lowrance®-teknik


Förpackningen innehåller:
• HOOK2-enhet
• Akterspegelsgivare med sugkopp
• Isgivare
• 7 Ah batteri
• Laddare
• Väska
• Monteringsställning
• 2 betesaskar

Språkalternativ: svenska, finska, engelska (UK & US), afrikaans, danska, tyska, spanska, franska, grekiska, isländska, italienska, holländska, norska, portugisiska (brasiliansk & portugisisk)

3. Svartzonker Black Series The Horizon spinnspö

Gå till produkt

Svartzonker Black Series The Horizon-serien är avsedd att fortsätta i de framgångsrika Black Series-spönas fotspår, men i en ännu bättre version.

Klingorna är nu lättare och har snabbare aktion och en stilig glänsande finish. Spöringarna är lättare men hållbarare och handtagen är EVA split-grip-kvalitetshandtag. I klingorna har man beaktat de bästa egenskaperna i gäddspön och de är designade att passa de mest populära gäddfiskestilarna.

Alla Horizon-spön är tvådelade och de tyngre spöna har dubbelfotade spöringar.

4. Rapala Networks Telescopic Folding Net

Gå till produkt

Rapala Networks Telescopic Folding Net är en utmärkt håv ur den nya networks-serien från Rapala som förespråkar högpresterande håvar i världsklass. Nätet är tillverkat i gummi för skonsam fiskhante...

5. Nils Master Jäpittäjä 5,5 cm wobbler

Gå till produkt

Jäpittäjä har utvecklats för spinnfiske. Med spötoppen lågt simmar den vid ca två meters djup. Jäpittäjä fiskar även vid ytan genom att du lyfter på spötoppen. Vid vevstopp sjunker Jäpittäjä lätt. Jäpittäjä har en rusande gång och i strömmande vatten lockar den t.ex. öring, lax och harr, i stilla vatten däremot är den ett effektivt abborr- och gäddrag.

6. Merimetso K110 11 cm wobbler

Gå till produkt

Merimetso-wobblers tillverkas för hand i Finland med många års erfarenhet. Merimetsos rykte som fantastisk göswobbler har spritt sig över hela Finland och i övriga Norden. Wobblerns skålformade haksked ger den ett oregelbundet och sökande sim, som särskilt gösar och ädelfiskar gillar, men du kan knappast undvika gäddor heller! Merimetso har en lojal användarskara även bland Finlands bästa tävlingsfiskare. I finska Birkaland är Merimetso nästan en religion för många!

Merimetso K110 är ett basredskap i göstrolling. Fungerar vad storleken beträffar på alla gösvatten och tar fisk i alla storlekar. Även för trollingfiske av ädelfiskar.

7. Garmin Echomap Uhd 92Sv Med Givare Gt54

Gå till produkt

Garmin Echomap Uhd 92Sv Med Givare Gt54 är ett tydligt och effektivt kartplotter, som kommer med ett GT54-givarpaket för ClearVü- och SideVü-ekolod med ultra-HD skanningsteknik och traditionellt CH...

8. Garmin Echomap Uhd 62Cv Med Givare Gt24 Xdcr

Gå till produkt

Garmin Echomap Uhd 62Cv Med Givare Gt24 Xdcr är ett tydligt och effektivt kartplotter, som kommer med ett GT24-givarpaket för ClearVü-ekolod med ultra-HD skanningsteknik och traditionellt CHIRP-eko...

9. Scotty Power Grip Plus 1171 linutlösare + hake

Gå till produkt

Scotty wirehake för djuprigg

• 18” tafs

10. Petzl Vajerbygel Till T-Järn Telisar

Gå till produkt

Petzl Vajerbygel till T-Järn Telisar. Vajerbygel för för användning av telemarkpjäxor eller liknande skor. Passar med stegjärnen Petzl Leoprad, Irvis, Vasak, Sarken, Lynx, Dart och Dartwin.